Rólunk

Élen az agrár monitoring technológia fejlesztésében

Cégünk 2016-óta foglalkozik távérzékelési adatok gyűjtésével, feldolgozásával és kiértékelésével. Drónra szerelt nagy felbontású RGB és multispektrális kamerák képelemzésére létrehozott szoftverünk, az AGRONmaps 2020 májusától érhető el minden hazai gazdálkodó, vagy szaktanácsadó számára. A növények olyan fizikális és növényélettani vizsgálatain túl, mint a tápanyag differenciálás, a szelektív gyomirtás, a különféle kárfelmérések és általános területfelmérési vizsgálatok is elérhetőek.

Élen az agrár monitoring technológia fejlesztésében

Az AGRONmaps nem csupán egy szoftver, hanem az AGRON vezető technológiájának teljes tudásbázisa és szakértelme. Minden elkészült kijuttatási térképet ellenőrzésnek vetünk alá, így komplett, azonnal felhasználható eredményt szolgáltatunk, nem csak egy eszközt.

Drónpilóta hálózatunk segítségével az ország minden pontján igénybe veheti szolgáltatásainkat anélkül, hogy drónnal, vagy a drónok üzemeltetéséhez megfelelő tudással rendelkezne. Tudjuk, hogy az idő nagyon fontos szempont, így teljes körű szolgáltatást is igényelhet, az eredmények és kijuttatási tervek házhoz jönnek.

A drónos és műholdas távérzékelésen túl az AGRONmaps monitoring felülete alkalmas talaj mintavételi tervek, talajszkennerek, időjárás állomás és különféle adatgyűjtő szenzorok adatfeldolgozására és monitorozására. Tudjuk, hogy sok adat gyűlik össze, segítünk értelmezni és megjeleníteni őket!

Országos drónpilóta hálózatunknak hála eszköz és szaktudás nélkül is igénybe veheted a szolgáltatásainkat.
Cégünk szakemberei már 2016-óta foglalkoznak távérzékelési adatok gyűjtésével, feldolgozásával és kiértékelésével.
A felméréseket drónra szerelt nagy felbontású RGB és multispektrális kamerákkal végezzük
Azonnal felhasználható eredményt szolgáltatunk

A drónos monitoring technológia számunkra a kisparcellás kísérletekkel és az elérhető eszközök megismerésével kezdődött, a növények és különféle szenzorok kapcsolata saját és társ-kutatók segítségével állt össze az évek alatt egy komplett, óriási tudásbázissá. A parcellás kísérletek monitoringja kiemelten fontos ágazata cégünknek, melyet AGRONlabs-nek neveztünk el.

Az AGRON piac által elismert szakemberei által végzett munka garancia a minőségre és a megbízhatóságra. Számos referencia gazdaságunk segítségével, minden új fejlesztést tesztelések sorozatának vetjük alá, így kizárólag olyan szolgáltatások érhetők el, melyek bizonyítottak.

Az AGRON valódi hozzáadott értéket képvisel, hiszen megbízható információkhoz juttatja a megrendelőit, korszerű adatvizualizációs eszközöket vet be és a kijuttatási és kárfelmérési térképei valódi szaktanácsot képviselnek akár egy nehéz döntésben is.

Nagy szakmai tapasztalatunknak köszönhetően mély és releváns tudással rendelkezünk a drónnal végzett monitoring tevékenységet illetően, ezért az AGRONacademy által szervezett oktatásainkon egészen biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés.

Az elért eredmények gyakorlatba helyezésében is segítséget nyújtanak kollégáink.
AGRONlabs - Cégünk kiemelt ágazata, amely kis parcellás kísérletek monitoring felméréseivel foglalkozik

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Monitoring
gazdálkodóknak, szaktanácsadóknak

Az eredmény végül mindig a táblán realizálódik, segítünk jobban megismerni!
A hatékony növénytermesztés a versenyképesség alapja, szakembereink korszerű technológiák felhasználásával segítenek elérni a kívánt célokat.

AGRONmaps-Monitoring felmérések gazdálkodóknak a precíziós gazdálkodás eléréséhez

Monitoring parcellás kísérletekhez

Akár 80 paraméter gyűjtése egy parcelláról egy felmérési alkalommal, mesterséges intelligencia alapú adatfeldolgozás. Nem csak állapotok, hanem trendek vizsgálhatók. Tápanyagreakciók, stressztolerancia vizsgálat, fenotipizálás, stb.

AGRONlabs-kis parcellás kísérletek felmérése kutatók számára

Drónkezelői oktatások

Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező oktatóink képesek kiemelkedően hatékonyan segíteni a technológiával ismerkedő jelentkezőket és az első lépéstől azért dolgoznak, hogy felkészítsék akár a mezőgazdasági monitoroing, vagy növényvédelmi drónpilóta tevékenység végzésére is.

Drónkezelői oktatások az AGRON szakembereitől

Drónok, szenzorok, kiegészítők

A célnak megfelelő eszközök kiválasztása kulcsfontosságú a professzionális felhasználás során. Szakértőink segítenek a legoptimálisabb eszközpark kiválasztásában és megvásárlásában is.

Eszköz beszerzés az AGRON segítségével